Our restaurant
Walk in to a culinary regional experience
Probsteier style with a Baltic Sea scent. Whether in the dignified, rustic taproom, in the bright, modern restaurant or in the small fireplace room. The menu offers traditional, regional and surprising things for everyone. Good, middle-class, plentiful and inexpensive. – and depending on the season only fresh on the table!
Food and drink menu
Our food and drinks – You can view the menu by clicking on the “Current menu” button.
On Sunday lunchtime we always have a Sunday menu with 5-7 selected dishes. These are available as a 3-course menu or as a single dish.
New events in the second half of 2024
01.08. – 05.08.24 Spare Ribs
08.08. – 12.08.24 Butt
22.08. – 26.08.24 Birnen, Bohnen und Speck
29.08. – 02.09.24 Matjesvariation
05.09. – 09.09.24 Leber Berliner Art
12.09. – 23.09.24 Kohlrouladen
26.09. – 30.09.24 Muscheln
03.10. – 07.10.24 Rübenmus
09.10.2024 Dinner mit Leiche 18:30 Uhr Beginn Kartenvorverkauf hier
17.10.2024 Grünkohl unter Feuer ab 18:30 Uhr (nur mit Reservierung)
02.11. – 04.11.24 Schlachtplatte
07.11. – 18.11.24 Martinsgans
21.11. – 25.11.24 Karpfen Blau o. gebraten
06.12.2024 Wild, Ente und Gans Buffet ab 18 Uhr (nur mit Anmeldung)
22.12.2024 Wild, Ente und Gans Buffet ab 11:45 Uhr (nur mit Anmeldung)
25.12.2024 Weihnachtslunchbuffet ab 11:45 Uhr (nur mit Anmeldung)
26.12.2024 Weihnachtslunchbuffet ab 11:45 Uhr (nur mit Anmeldung)
31.12.2024 Silvestermenü Beginn 18:30 Uhr (nur mit Anmeldung)